Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

LEKTURA, LEKTORIRANJE DIPLOMSKIH NALOG -

Go to content

Main menu:

LEKTURA, LEKTORIRANJE DIPLOMSKIH NALOG

PREDSTAVITEV

Sem Margit Berlič Ferlinc, profesorica angleščine in slovenščine ter mladinska pisateljica. Z lektoriranjem, predvsem z lektoriranjem diplomskih nalog, sem se začela ukvarjati že v času študija. Dandanes mi tovrstno delo predstavlja izziv in hkrati zadovoljstvo, obenem pa je to del mojega poklica. Lektoriram različne vrste besedil: seminarske, diplomske in magistrske naloge, članke, strokovna in umetnostna besedila, knjige, brošure, publikacije, spletne strani in drugo gradivo. Ker pa je besedilo naše ogledalo, naj povem, da je lektoriranje več kot površno prebran tekst in iskanje manjkajočih vejic in pik. Zahteva namreč temeljito analizo besedila, korekturo jezikovnih, pravopisnih in pravorečnih napak. Potrebni sta natančnost in doslednost pri branem besedilu. Lektoriram v skladu s pravili in z normativi lektorske stroke - torej pravopisno, slovnično in slogovno.

LEKTORIRANJE


______________________________________________________________________________________________________________ Lektoriranje - prevajanje © Vse pravice pridržane.
Za vse dodatne informacije na temo lektoriranje diplomskih nalog se obrnite na: Lektoriranje in prevajanje, Margit Berlič Ferlinc s.p.

Ostali ponudniki za lektoriranje:

 
Back to content | Back to main menu