Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

LEKTURA, LEKTORIRANJE DIPLOMSKIH NALOG - CENIK -

Go to content

Main menu:

LEKTURA, LEKTORIRANJE DIPLOMSKIH NALOG - CENIK


Cene lektoriranja diplomske naloge in/ali prevajanja so odvisne od stopnje zahtevnosti besedila oziroma od vloženega dela v prevod, popravo oz. korekturo besedila, seveda pa ne smemo pozabiti izkušenj lektorja - prevajalca. Za podrobnejše informacije mi pošljite vprašanja, vzorec ali celotno besedilo po elektronski pošti. Glede na število napak in zahtevnost besedila se bomo skupaj dogovorili za ceno, rok poprave, način lektoriranja diplomske naloge - seveda v obojestransko zadovoljstvo.


--------------------------------------------------------------------------------
Informativni cenik:
--------------------------------------------------------------------------------

.: CENIK PREVODOV :.
iz angleškega v slovenski jezik: 16,60 EUR*
zahtevno strokovno besedilo: 25 EUR*
hitri prevod**: 25 EUR*

iz slovenskega v angleški jezik: 20,80 EUR*
strokovno besedilo: 29 EUR*
hitri prevod**: 29 EUR*

.: CENIK LEKTORIRANJA :.
slovenski jezik: že od 1,30 EUR*

hitro lektoriranje diplomskih nalog**: 2,00 EUR*
angleški jezik: 2,50 EUR*

hitro lektoriranje**: 3,30 EUR*


POSEBNA PONUDBA!

Cena lektoriranja slovenskega besedila že od 1,30 evra na 1500 znakov. Pri diplomskih nalogah, ki jih lektoriram, je v ceno lektoriranja vključen prevod povzetka v angleščino (do 2000 znakov).*Cena prevoda se obračuna glede na eno prevajalsko stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov.
**Kot hitri prevod ali lektoriranje diplomskih nalog se upošteva naročilo, ki od prevajalca ali lektorja zahteva, da dnevno normo prekorači za več kot 20 %.

Dnevna norma za prevajalca je 5-6 prevajalskih strani/dan.
Dnevna norma za lektorja je 15-20 lektorskih strani/dan.   


Za izdelavo ponudbe potrebujem podatek o številu znakov brez presledkov v magistrski, diplomski ali specialistični nalogi (oziroma delu) ali disertaciji.______________________________________________________________________________________________________________ Lektoriranje - prevajanje © Vse pravice pridržane.
Za vse dodatne informacije na temo lektoriranje diplomskih nalog se obrnite na: Lektoriranje in prevajanje, Margit Berlič Ferlinc s.p.

Ostali ponudniki za lektoriranje:

 
Back to content | Back to main menu